Direct naar paginainhoud

Je woont in Almere


maar geeft hier


nog geen les

 

Almere is een snelgroeiende, groene stad met veel kinderen. De voordelen van het wonen in Almere hoeven we jou niet te vertellen, want die ervaar jij elke dag! Hoe fijn zou het zijn om ook te werken in Almere? Weinig reistijd van en naar je werk, waardoor je meer vrije tijd hebt. Misschien kun je zelfs op de fiets . Goed voor je conditie én voor de stad.

 

Voor elk wat wils

In Almere zijn veel verschillende scholen, dus er is er altijd één die helemaal bij jou past. Openbare en bijzondere scholen, kleine scholen en grote brede scholen. Net wat jou het meeste aanspreekt. Het onderwijs in Almere is net als de stad zelf: kleurrijk met veel nationaliteiten en culturen.

 

Wil jij net als Renske dichter bij huis lesgeven? Bekijk de vacatures via de link hieronder.

Renske Kooij

Renske geeft sinds kort les aan groep 1 en 2 in haar woonplaats.

"Lesgeven dicht bij huis is zóveel relaxter!"

Ik werkte in Amsterdam maar wilde heel graag in mijn woonplaats Almere lesgeven. Toen mijn baan als kleuterjuf veranderde was dat hét moment om de overstap te maken. Werken dicht bij huis geeft me veel meer vrijheid! Geen overvol OV, minder geregel met kinderopvang en lekker door het groen op de fiets naar mijn werk.

 

Ik geef les aan de kleuters, waar het draait om doen en ontdekken. Ze zijn heerlijk spontaan en kunnen zich nog echt verwonderen. Binnenkort ben ik ook NT2 docent en ga ik me inzetten voor kinderen die hier integreren.

 

De extra budgetten voor het onderwijs zijn op onze school goed besteed; er zijn extra remedial teachers en bij ziekte zijn er invallers. Alles is gespitst op wat we samen als team willen bereiken, in plaats van dat van bovenaf gezegd wordt wat we moeten doen. Werkplezier staat voorop. Als je dan dagelijks ook nog zo'n 2 uur reistijd uitspaart, zou ik zeggen, kom ook lesgeven in Almere!

Bekijk hier het verhaal van Renske